flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення щодо особливого режиму роботи суду під час карантину

20 березня 2020, 14:02

Шановні громадяни! Нагадуємо, що на період введеного на всій території України карантину (до 3 квітня 2020 року) в Котелевському районному суді встановлено особливий режим роботи та впроваджено протиепідемічні заходи 👈 

З метою запобігання поширенню вірусної інфекції, для обмеження безпосереднього контакту між відвідувачами і працівниками суду, в черговий раз звертаємося із проханням утриматися від візиту до суду без нагальної потреби!

У разі необхідності особистого відвідування суду або інших установ, які знаходяться в приміщенні Будинку правосуддя (державна виконавча служба, бюро безоплатної правової допомоги, нотаріус) просимо обов’язково попередньо зателефонувати і узгодити свій візит.

👉 Номери телефонів, за якими можна зв'язатися  зі співробітниками зазначених організацій, вказані на «інформаційному столі» при вході до приміщення суду.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів і закликаємо всіх не забувати про свою соціальну відповідальність! Бережіть себе та оточуючих!