flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На вебсайті суду проведено оновлення інформації

07 серпня 2023, 11:04

Повідомляємо, що Котелевським районним судом проведено оновлення інформації на вебсторінці суду:

- у розділі «Показники діяльності» розміщено Базові показники ефективності діяльності суду за І півріччя 2023 року, які містять відомості про результати розгляду судом адміністративних, кримінальних, цивільних справ і матеріалів та справ про адміністративні правопорушення.

 - у розділі «Інше» (функціонал «Вакансії») оновлено інформацію щодо вакантних посад в апараті суду станом на 01.08.2023 року.

Крім того, нагадуємо, що на сайті суду розміщено багато іншої корисної інформації, у тому числі щодо порядку сплати судового збору та реквізити рахунків для його зарахування тощо, у розділі «Громадянам» - рубрика «Судовий збір».

 

Шановні громадяни, Котелевський районний суд Полтавської області продовжує здійснювати правосуддя відповідно до Конституції України в звичайному режимі з урахуванням запровадженого воєнного стану в Україні.

Прийом і реєстрація вхідної кореспонденції здійснюється канцелярією суду з 08.00 до 17.00 години, в п’ятницю – до 16.00.

Разом із тим наголошуємо, що звернутися до суду Ви можете, скориставшись електронними сервісами судової влади, а саме через підсистему Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (ЄСІТС) - «Електронний суд».

Звертаємо увагу, що реєстрація та подальша автентифікація користувачів здійснюється з використанням електронного ключа (кваліфікованого електронного підпису – КЕП). Громадяни, які не мають можливості отримати кваліфікований електронний підпис від акредитованих в Україні центрів сертифікації ключів - АЦСК (вимушено покинули територію України тощо), зареєструватись в Електронному суді та отримати доступ до правосуддя можуть за допомогою Інтегрованої системи електронної ідентифікації КЕП «Дія.Підпис». Цей функціонал також дає можливість учасникам судового процесу авторизуватися в підсистемі відеоконферензв'язку (через кабінет Електронного суду) та взяти участь у судовому засіданні онлайн, про що необхідно подати відповідну заяву.

Корисна інформація щодо роботи програмних продуктів судової системи України (технічна підтримка користувачів ЄСІТС тощо) розміщена на сайті ДП «Центр судових сервісів».

 

Крім того, подати заяви чи інші звернення можливо засобами поштового зв’язку письмово на поштову адресу суду: 38600, вул. Полтавський шлях, 235, смт Котельва Полтавська область або на електронну адресу суду: inbox@kt.pl.court.gov.ua