flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Сурмай Сергія Івановича

07 квітня 2020, 09:46

Котелевський районний суд Полтавської області викликає Сурмай Сергія Григоровича, 10.08.1972 року народження, останнє відоме місце реєстрації та проживання: с. Більськ, Котелевського району Полтавської області, 4 пров. Куземенський, 8, як відповідача в судове засідання по цивільній справі №535/173/20 за позовом Сурмай Олени Григорівни до  Сурмай Сергія Івановича про стягнення заборгованості по аліментам .
Судове засідання відбудеться 22 квітня 2020 року о 09.00 год. у приміщенні Котелевського районного суду Полтавської області за адресою: Полтавська область, смт Котельва, вул. Полтавський шлях, 235.
До дня судового засідання суд пропонує відповідачу надати відзив на позовну заяву, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову.
З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.
У разі неявки та неповідомлення суду про причини неявки в судове засідання справа буде розглянута за відсутності відповідача за наявними у справі матеріалами. Відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини неявки в судове засідання.


Суддя – Цвітайло П.В.